Κοινωνία

Καλαμάτα: Τρόμος για 34χρονη-Αγέλη σκύλων την κατασπάραξε έξω από τη δουλειά της

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μία άτυχη 34χρονη, περιέγραψε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Με δάκρυα στα μάτια η 34χρονη, η οποία είναι και μητέρα δυο μικρών παιδιών, είπε ότι η αγέλη σκύλων της επιτέθηκε ενώ έμπαινε στο προαύλιο του εργοστασίου που εργάζεται, μάλιστα ήταν η τρίτη μέρα που πήγαινε χθες για δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξαφνικά είδε μπροστά της επτά σκυλιά, τα οποία της όρμησαν με μανία και άρχιζαν να τη δαγκώνουν σε όλο το σώμα. Η κοπέλα κουλουριάστηκεστο έδαφος και λίγο πριν λιποθυμήσει δυο γυναίκες συνάδελφοι της την άρπαξαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται.

Το σώμα της είναι γεμάτο πληγές και ράμματα όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, μέσα στα αναφιλητά της αυτό που ζήτησε να μεταφέρουμε είναι να γίνει κάτι ώστε να μη ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...