Κοινωνία

Βόλος-Βιασμός 23χρονης ΑμΕΑ: «Με βίασε ο πατέρας μου όταν ήμουν 4 ετών»-Με διάθεση...συμψηφισμού η μητέρα της

Όλο και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με την συγκλονιστική υπόθεση της 23χρονης ΑμΕΑη οποία όπως κατήγγειλε εκδιώχθηκε από την μητέρα της, ενώ είχε βιαστεί και από τον θείο της.

Η μητέρα της 23χρονης μιλώντας στο STAR το μεσημέρι της Δευτέρας (12/9) αποκάλυψε, ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της σε μικρή ηλικία, ενώ από την πλευρά του ο θείος της 23χρονης αρνείται τις κατηγορίες για τον βιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Και εγώ στα 4 μου έπεσα θύμα βιασμού από τον πατέρα μου. Τον άφησαν ελεύθερο. Με είχαν δεμένη στο κρεβάτι και με χτυπούσαν» ανέφερε η μητέρα της 23χρονης, συμπληρώνοντας ότι και ο σύζυγός της ήταν κακοποιητικός.

Αναφερόμενη στην καταγγελία της κόρης της για τον βιασμό από τον θείο της, η γυναίκα σημείωσε ότι «έφυγε μόνη της από το σπίτι, είχε νεύρα. Βιασμός είχε γίνει μια φορά στο σπίτι το δικό μας στο χωριό, όταν είχα πάει για χειρουργείο, εγώ δεν το ήξερα (…). Πήγαμε στην Ασφάλεια και η κόρη μου έδωσε ψεύτικη κατάθεση. Ο αδερφός μου την απειλούσε να πει ψέματα».

Σημειώνεται ότι η 23χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου καθώς τις προηγούμενες ημέρες, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές