Κοινωνία

Περιστατικό ληστείας με θύματα τρεις ανήλικους στην Κηφισιά

Στιγμές τρόμου έζησαν το βράδυ της Τετάρτης (7/9) τρεις 14χρονοι που είχαν βγει για βόλτα στην Κηφισιά, όταν τρεις άλλοι ανήλικοι τους πλησίασαν με την απειλή μαχαιριού και τους πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και 10 ευρώ που είχαν και έφυγαν τρέχοντας.

Λίγη ώρα μετά περνά από την περιοχή περιπολικό από το σημείο, και το σταμάτησαν οι τρεις μαθητές όπου τους ανέφεραν το περιστατικό και ξεκινούν οι αστυνομικοί τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, ο ένας 14χρονος κάλεσε τον πατέρα του από το κινητό αστυνομικού και τον ενημέρωσε για το περιστατικό. Ο πατέρας που είχε στο κινητό του εφαρμογή μπόρεσε να εντοπίσει το στίγμα του κινητού του παιδιού του και το αναφέρει στους αστυνομικούς.

Εκείνοι πηγαίνουν στην οδό Μακεδονίας και βλέπουν τους ανήλικους δράστες και τους καταδιώκουν πεζή. Ωστόσο οι τρεις δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν αλλά πέταξαν το κινητό τηλέφωνο το οποίο οι αστυνομικοί το μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται