Κοινωνία

The Enforcer: Το τρέιλερ της ταινίας που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη

Το τρέιλερ της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον χολιγουντιανό αστέρα Αντόνιο Μπαντέρας, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη, έδωσε στη δημοσιότητα ο παραγωγός της ταινίας Rob Van Norden.

Σε ένα βίντεο διάρκειας 2:20 λεπτών παρουσιάζεται η υπόθεση της ταινίας για τα γυρίσματα της οποίας πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης είχαν μεταμορφωθεί και μετατραπεί σε κινηματογραφικά πλατό.

Η ταινία διαδραματίζεται στη «Φλόριντα» με θέμα έναν πρώην εγκληματία ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους, με σκοπό τη διάσωση ενός κοριτσιού, στο πεδίο του ηλεκτρονικού sex trafficking. Ο πρωταγωνιστής θα έρθει αντιμέτωπος τόσο με το αφεντικό του, όσο και με ολόκληρη τη φονική εγκληματική οργάνωση. Για τα σκηνικά, οι παραγωγοί τα έστησαν σαν να «γυρίζεται» στη Φλόριντα, χρησιμοποιώντας αμερικάνικα οχήματα μέχρι και φοίνικες στην οδό Εθνική Αμύνης. Εκτός από το κέντρο της πόλης, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν επίσης στη Θέρμη, στην Περαία και στο Δέλτα Αξιού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ