Κοινωνία

Μαρούσι: Τρόμος για 16χρονη στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχει μπει η καταγγελίας μίας 16χρονης κοπέλας, η οποία ανέφερε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από άγνωστο ενώ βρίσκονταν στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας που διαμένει με την οικογένεια της στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη κατέβηκε στον υπόγειο χώρο στάθμευσης για να πάρει το ποδήλατο της και ξαφνικά ένιωσε μία σκιά να την πλησιάζει από πίσω της.

Ο λόγος για έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος – χωρίς να της μιλήσει – της έκλεισε το στόμα και την ακινητοποίησε με το σώμα του, αρχίζοντας να την θωπεύει στον μηρό (σ.σ. σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας). Η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει δαγκώνοντας του το χέρι και βάζοντας τις φωνές, με τον δράστη να τρέχει έντρομος για να διαφύγει.

Όντας ακόμη σε κατάσταση σοκ, η ανήλικη κοπέλα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται κάποιο χαρακτηριστικό του άγνωστου άνδρα, ούτε καν εάν φορούσε κουκούλα ή μάσκα.

Οι Αρχές αναζητούν στοιχεί για τον χρόνο, αλλά και τον τρόπο που απέκτησε πρόσβαση στο υπόγειο γκαράζ το άτομο αυτό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...