Κοινωνία

Επιχείρηση διάσωσης ανοιχτά του Ηρακλείου: Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών οι μετανάστες

Στις Μοίρες μεταφέρθηκαν οι μετανάστες που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή νότια του νομού Ηρακλείου, το βράδυ της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών, όπου τους παρασχέθηκαν τρόφιμα, κουβέρτες και πρώτες βοήθειες. Σημειώνεται, ότι οι περίπου 60 διασωθέντες δηλώνουν Σύριοι, Παλαιστίνιοι και Λιβανέζοι, ωστόσο αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται, ότι η μεγάλη επιχείρηση των Αρχών, υπό το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης, για τη διάσωση μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονταν σε ακυβέρνητο σκάφος που έπλεε ανοιχτά των Καλών Λιμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχικός προορισμός των μεταναστών ήταν η Μάλτα, ενώ πρόκειται για το σκάφος, στο κατάστρωμα του οποίου βρισκόταν το άτυχο 4χρονο κοριτσάκι το οποίο έχασε την ζωή του νωρίτερα το απόγεμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...