Κοινωνία

Περιστέρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους κυκλοφορούσε ο συλληφθείς με εμπρηστικό μηχανισμό

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους κυκλοφορούσε ο νεαρός, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα στο Περιστέρι, να μεταφέρει εμπρηστικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε συλληφθεί και πάλι για τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού, που είχε υπόβαθρο σε αντίποινα για οπαδικές διαφορές και τώρα οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν, και πάλι ο μηχανισμός να είχε σχέση με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ χούλιγκανς.

Ο νεαρός εντοπίστηκε στην περιοχή του Περιστερίου και κίνησε τις υποψίες αστυνομικών που έκαναν περιπολία. Όταν τον σταμάτησαν, για να τον ελέγξουν, διαπίστωσαν ότι είχε μαζί του μια σακούλα, που περιείχε τον μηχανισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ κλήθηκε στο σημείο κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Οι αξιωματικοί διαπίστωσαν, ότι ο μηχανισμός αποτελείτο από γκαζάκια και μπιτόνι με βενζίνη.

Δικογραφία σε βάρος του σχηματίζει το τμήμα της Αθλητικής Βίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...
Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...