Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κεφαλονιά: Βρέθηκαν οι αγνοούμενοι κωπηλάτες – Στο νοσοκομείο ο ένας που χτύπησε σε βράχια (upd)

Οι 9 κωπηλάτες που τηλεφώνησαν και ζήτησαν βοήθεια, βρέθηκαν ζωντανοί σε παραλίες από την Πεσσάδα έως το Κορώνι στην Κεφαλονιά. Είχαν παρασυρθεί με τις σανίδες sup που είχαν νοικιάσει για να εξερευνήσουν την περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για Ρουμάνους τουρίστες, που αγνόησαν τον κυματισμό και μπήκαν στη θάλασσα με τις σανίδες. Οι κωπηλάτες παρασύρθηκαν και ένας από αυτούς τηλεφώνησε στο Λιμενικό, για να ζητήσει βοήθεια.

Ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος κινήθηκε γρήγορα προς την περιοχή. Εκεί έσπευσαν 2 ιδιωτικά σκάφη και ένα πλοίο που βρισκόταν κοντά. Λίγο πριν τις 17.00 έγινε γνωστό πως οι κωπηλάτες βρέθηκαν ζωντανοί στα νότια του νησιού. Οι 8 σε καλή κατάσταση και ο τελευταίος τραυματισμένος από χτύπημα στα βράχια παραλίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

patriot
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις τον είχαν παραλάβει! Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει σύστημα Patriot την στιγμή εκφόρτωσής του σε ουκρανικό αεροδρόμιο -Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον σημαντικότερο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή του...