Κοινωνία

Τροχαίο στην Βουλιαγμένης: Φαίνεται πως δεν ενεπλάκη ο Trannos

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο γνωστός τράπερ είχε εμπλοκή σε αυτό που έγινε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας, τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ξεκαθάρισε στο protothemα.gr πως το περιστατικό έγινε σε άλλη περιοχή και όχι στην συγκεκριμένη περιοχή των νοτίων προαστίων, λέγοντας μάλιστα πως έγινε νωρίτερα.

Η ανακοίνωση για Trannos

Νωρίτερα, είχε γράψει στο Instagram: «Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης».

Στη συνέχεια, περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, έκανε νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Ο Trannos θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και το ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...