Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα-Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις Καρακούκη–Καλόγρηα

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις στην 35η τακτική ανακρίτρια του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκου Καρακούκη, και του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, οι οποίοι ως πραγματογνώμονες της Εισαγγελίας συνέταξαν τη νέα ιατροδικαστική έκθεση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο μικρότερων κοριτσιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι δύο ιατροδικαστές έδωσαν πολύωρες καταθέσεις στην ανακρίτρια (περίπου τρεις ώρες ο καθένας) και ανέλυσαν όλες τις παραμέτρους του πορίσματος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ιατροδικαστές στο πόρισμά τους είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός και δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Μεταξύ άλλων στο πόρισμά τους ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι “ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου οδηγεί, σύμφωνα με τη μεθοδολογία της εργασίας, στον βίαιο μηχανισμό θανάτου. Με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και της δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ