Κοινωνία

Βούλα: Αυτή είναι η 40χρονη οικιακή βοηθός που έκανε κλοπές σε σπίτια

Συγκεκριμένα η 40χρονη αλλοδαπή είχε κάνει τέσσερις κλοπές σε σπίτια στη Βούλα και στην κατοχή βρέθηκε μεγάλη λεία με ρολόγια, πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα αλλά και εργαλεία διάρρηξης.

Η 40χρονη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και χρησιμοποιώντας ειδική συσκευή ανίχνευσης πολύτιμων ορυκτών εντόπιζε και αφαιρούσε από το εσωτερικό των σπιτιών αντικείμενα αξίας και κοσμήματα, τα οποία μεταπωλούσε.

Μάλιστα, είχε και τουλάχιστον ένα συνεργό, στον οποίο έδινε αντικλείδια που έφτιαχνε η ίδια με ειδική πλαστελίνη αντιγραφής κλειδιών. Ο συνεργός της, παραβίαζε τα σπίτια χωρίς να αφήνει ίχνη παραβίασης.

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Αττικής

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπής κατηγορούμενης για κλοπές από οικίες στις οποίες παρείχε υπηρεσίες καθαριότητας ως οικιακή βοηθός και η οποία συνελήφθη την 16-8-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών (Σχετικό το από 18-8-2022 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τη συλληφθείσα:

1. (επ) KAKUNASHVILI (ον) LIA του ABDANDIL και της LILY , γεννηθείσα την 27-7-1982 στη Γεωργία

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής της κατηγορουμένης και των συνεργών της και σε έτερες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 24-2-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache-india-turkia
Κόσμος 0

Σεισμός στην Ευρασία! Η Τουρκία είναι η χώρα που σαμπόταρε και εμπόδισε την προγραμματισμένη παράδοση 3 ελικοπτέρων Apache στην Ινδία -Ξεκίνησε «Ψυχρό Πόλεμο»

Αποκάλυψη που φέρνει σεισμό: Η Τουρκία απέδειξε την εχθρική της στάση έναντι της Ινδίας και τώρα το Νέο Δελχί ετοιμάζει...
Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...