Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κρήτη: Άγρια επίθεση σκύλου σε 57χρονη – Σώθηκε από θαύμα με σοβαρά τραύματα (βίντεο)

Άγρια επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο, κατά πάσα πιθανότητα πίτμπουλ, δέχθηκε γυναίκα στα Χανιά. Η 57χρονη είναι σε κατάσταση σοκ και δηλώνει ότι «τρέμει να βγει από το σπίτι της».

Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε, πώς κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τον σκύλο που της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, προσπάθησε να πιάσει τον σκύλο από το λουράκι και να τον δέσει σε ένα δέντρο, με το σκεπτικό να μην τριγυρνά ελεύθερος. μέχρι να βρεθεί το αφεντικό του. Εκείνος πήγε να επιτεθεί στον μικρό της σκύλο και για να τον προφυλάξει, τον έδωσε στη φίλη μου και εκείνη έτρεξε απέναντι στο πεζοδρόμιο.

Τότε ο σκύλος, ανέβηκε πάνω μου και την δάγκωσε αρχικά στο χέρι.

«Έκανα οτιδήποτε για να σωθώ εκείνη τη στιγμή. Είχα τρομάξει, έτρεχαν αίματα παντού. Μετά ο σκύλος με έπιασε από το πόδι και με πέταξε κάτω. Δεν είχα την δύναμή του για να αντισταθώ», είπε συγκλονισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρόμος για 15 λεπτά

«Αυτό επικρατούσε για 15 λεπτά. Προσπαθούσα ταυτόχρονα να πάρω τηλέφωνο τον άνδρα μου να έρθει, ωστόσο πέρασε ένα ζευγάρι και για να σωθώ, έτρεξα μέσα στο αμάξι τους! Με πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο», συνέχισε.

«Το χέρι μου είναι γεμάτο πληγές, δεν μπορώ πλέον να εξυπηρετηθώ πλήρως και τρέμω να βγω από το σπίτι μου! Φοβάμαι να βγω έξω μήπως είναι εκεί και με ξαναπάρει κυνήγι. Σκέφτηκα μέχρι και περιοχή να αλλάξω», δήλωσε τρομαγμένη η 57χρονη.

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές