Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θήβα: Επεισόδια με πυροβολισμούς–Σε σοβαρή κατάσταση 7χρονη (upd)

Οι πυροβολισμοί προήλθαν τόσο από καραμπίνες όσα και από πιστόλι.

Νεότερη ενημέρωση 

Όσο περνά η ώρα, εντείνεται η αγωνία για την υγεία του 7χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμο στο θώρακα σε γλέντι αναμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά σε συνοικισμό στη Θήβα, που κατέληξε σε αιματοβαμμένη συμπλοκή.  

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε τόσο η 7χρονη όσο και ένα 5χρονο αγοράκι, στο οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. 

Το αγοράκι, συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε με εκδορές στην κοιλιά στο νοσοκομείο της Θήβας από το οποίο πήρε εξιτήριο, ενώ το κοριτσάκι, λόγω των πιο σοβαρών τραυματισμών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ανθρωποκυνηγητό  έχει, στο μεταξύ, εξαπολύσει η αστυνομία στη Θήβα για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι αμέσως μετά τη συμπλοκή τράπηκαν σε φυγή.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη και πυροδοτήθηκε η συμπλοκή, καθώς πληροφορίες θέλουν τους Ρομά να διασκέδαζαν όλοι μαζί, αλλά ξαφνικά κάποια διαφωνία ίσως, να ήταν αυτή που  άναψε το φιτίλι της σύρραξης.

Οι πυροβολισμοί προήλθαν τόσο από καραμπίνες όσα και από πιστόλι.

Προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο τμήμα Θήβας.
 

Αρχικό κείμενο 

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ Ρομά στο Συνοικισμό Θηβών σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/8).

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα permissos, σημειώθηκαν πυροβολισμοί με καραμπίνα και πιστόλι. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί άνδρας που οδηγείται στο Νοσοκομείο της Θήβας, 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο περιστατικό «παρών» ήταν ένα 7χρονο αγόρι το οποίο τραυματίστηκε από σκάγια στον θώρακα και λόγω της κρίσιμης κατάστασής του, μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Παίδων.

Από τις έως τώρα πληροφορίες προκύπτει ότι οι πυροβολισμοί έγιναν από καραμπίνα και από πιστόλι, ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...