Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: “Είδα τη γυναίκα μου να κάνει τη δαιμονισμένη στο youtube”

Συγγενείς των μελών της αυτοαποκαλούμενης “Εκκλησίας των Εθνών” λένε ότι η αίρεση κατέστρεψε τις οικογένειες τους και αγωνιούν για τους αγαπημένους τους, που προσηλυτίστηκαν σε αυτήν, σύμφωνα με την ερτ.

Στο μεταξύ η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως είπε ο επικεφαλής Χαράλαμπος Τσακωνίδης, που συνελήφθη μαζί με το βοηθό του την Κυριακή και αφέθηκαν ελεύθεροι χθες Δευτέρα. Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της ομάδας δήλωσε εισερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πως δεν έκανε κάτι για να μετανιώσει, ενώ και οι δύο κατηγορούμενοι τόνισαν ότι “ευχαριστούν που τους αξίωσε ο Θεός να φυλακιστούν στο όνομα του Ιησού Χριστού”.

Η δικάσιμος ορίστηκε για τις 14 Νοεμβρίου ενώ εις βάρος των δύο ανδρών σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...