Κοινωνία

Μύκονος: Ποιος αποκάλυψε το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην αστυνομία

Η δοσοληψία με τη κοκαϊνή γινόταν μέσα στις τουαλέτες είπε ο Μυκονιατης συνιδιοκτήτης του εστιατορίου στην αστυνομία που έδρασε κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν τα ονόματα τριών υπαλλήλων του εστιατορίου της γνωστής αλυσίδας εστίασης με παραρτήματα σε Τουλούμ , Ίμπιζα και Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τρία αυτά πρόσωπα εργάζονταν στις δημόσιες σχέσεις αλλα όπως διαπιστώθηκε στις αρμοδιότητες τους δεν ήταν μόνο να κλείνουν τραπέζια και να φέρνουν πελάτες στο μαγαζία αλλά ήταν και να πλασάρουν κοκαϊνη. Η συναλλαγή, δε, γινόταν στις τουαλέτες, σύμφωνα με την μαρτυρία.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας θέλησε να απεμπλακεί μόλις διαπίστωσε τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του και γνωστό ποινικολόγο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο , «το συγκερκιμένο μαγαζί το εκμεταλλεύεται εταιρεια που το 50% κατέχει Έλληνας επιχειρηματίας και το άλλο 50% Ναπολιτάνος. Την διαχείριση του μαγαζιού την εχει ο Ιταλός και οι συνεργάτες του αποκλειστικά. Μόλις ο Έλληνας επιχειρηματίας ενημερώθηκε απο κάποιους σεκουριτάδες ότι γίνεται διακίνηση στις τουαλέτες, αυτός επώνυμα ειδοποίησε την αστυνομία και οι σεκουριτάδες τους υπέδειξαν στην αστυνομία όπου συνελήφθησαν».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

''Πνίγεται'' η Χερσώνα! Τεράστιες καταστροφές από την έκρηξη στο υδροηλεκτρικό φράγμα- Δρόμοι γέμισαν νερά, ποτάμια κινούνται προς τα... πίσω! (Εικόνες-Βίντεο) (upd)

«Ουκρανικά πλήγματα χτύπησαν το φράγμα» λέει η Μόσχα – Συμβούλιο Ασφάλειας συγκαλεί ο Ζελένσκι