Κοινωνία

Κόρινθος: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε και τραυμάτισε οικογένεια ομογενών από τη Βρετανία

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 9χρονος Ντάνι Καπετάνιος, ο πατέρας του Σταμάτης, 52 ετών, και η ξαδέρφη του μικρού, η Ρόξι, 11 ετών, δέχθηκαν άγρια επίθεση από αγέλη 15 σκύλων στις 13 Αυγούστου έξω από την Κόρινθο, όπου βρέθηκαν για διακοπές.

Ο Τέντι, 9 χρόνων, βρέθηκε κι αυτός περικυκλωμένος από τα άγρια ​​σκυλιά στο ηφαίστειο Σουσάκι, κοντά στην πόλη, αλλά γλίτωσε χωρίς κάποιον τραυματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έβαλα το σώμα μου ανάμεσα στα σκυλιά και τα παιδιά»

Ο 52χρονος Σταμάτης Καπετάνιος περιγράφει: «Είχαμε περπατήσει ένα χιλιόμετρο στο τουριστικό μονοπάτι πριν μας πλησιάσουν τα σκυλιά. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω το σώμα μου ανάμεσα στα ζώα και τα παιδιά.

Είχα μόνο ένα σακίδιο με τα μπουκάλια νερού των παιδιών. Τα χρησιμοποίησα για να σταματήσω τα σκυλιά μέχρι που με έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να με δαγκώνουν».

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω», λέει ο πατέρας, περιγράφοντας στην Daily Mail τη σοκαριστική περιπέτεια που έζησε αυτός και η οικογένειά του.

Αφού ο πατέρας βγήκε εκτός μάχης, στη συνέχεια στο στόχαστρο μπήκαν τα μικρά παιδιά. Τα σκυλιά κυνήγησαν τη Ρόξι, τον Ντάνι και τον Τέντι!

Βλέποντας τα παιδιά σε θανάσιμο κίνδυνο, ο πατέρας προσπάθησε ξανά να εμποδίσει τα σκυλιά: «Όταν είδα τα παιδιά, μία θεϊκή δύναμη με έκανε να αντιδράσω». Παρότι τραυματισμένος, κυνήγησε την αγέλη και κάνοντας σπριντ με τα παιδιά του έφτασαν πίσω στο όχημά τους.

«Έπρεπε να οδηγήσω για 20′ έως 25′ λεπτά χωρίς να χρησιμοποιήσω το αριστερό μου χέρι», είπε ο 52χρονος, που είχε χάσει και το κινητό του.

Τα παιδιά έγιναν αμέσως εμβόλια, ενώ ο πατέρας χρειάστηκε πολύ αίμα και έκανε 50 ράμματα κατά την εξαήμερη παραμονή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο ίδιος και η σύζυγος του Σταμάτη Καπετάνιου, η Άλισον, υπέβαλαν μήνυση για το σοβαρότατο περιστατικό.

«Αν πας εκεί, πας να συναντήσεις τον θάνατο», προειδοποιούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...