Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κρήτη: Άγριο ξύλο μεταξύ Ολλανδών τουριστών – Τρεις τραυματίες - Ποινική δίωξη στους 4 (βίντεο -upd)

Νεώτερη ενημέρωση

Ποινική δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες αντιμετωπίζουν στην Κρήτη οι 4 Ολλανδοί τουρίστες για την επίθεση σε βάρος συμπατριωτών τους, στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Ποινική δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου, σε βάρος των τεσσάρων Ολλανδών τουριστών, τριών 18χρονων και ενός 19χρονου, για τον άγριο ξυλοδαρμό συμπατριωτών τους, στη Χερσόνησο. Ως γνωστόν, τραυματίστηκαν ένας 19χρονος και ο 27χρονος φίλος του.

Υπενθυμίζεται ότι οι σκηνές άγριας βίας που σόκαραν την Κρήτη εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (25.08.2022), όταν ένας 19χρονος και ο 27χρονος φίλος του προσπάθησαν να χωρίσουν τέσσερις Ολλανδούς συμπατριώτες τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν άγρια χτυπήματα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι 4 νεαροί παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο, όμως, η δίκη αναβλήθηκε και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 23 Φεβρουαρίου 2023, προκειμένου να προσκομιστούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και η έκθεση του ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί άμεσα κατάφεραν – σημειώνει το cretalive.gr – μέσα από οπτικό υλικό να ταυτοποιήσουν ως δράστες τέσσερα άτομα, τρεις 18χρονους και έναν 19χρονο και τους συνέλαβαν.

Το σχετικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σοκάρει, καθώς δείχνει τον 19χρονο να δέχεται κλωτσιές στο κεφάλι!

Θυμηθείτε το βίντεο – ντοκουμέντο του Mega:

 

Ο 27χρονος διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με τραύμα στο πόδι, ενώ ο 19χρονος που φαίνεται στο βίντεο, λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό του, κατήγγειλε το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας της Χερσονήσου.

Αρχικό κείμενο

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ Ολλανδών τουριστών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Χερσόνησο, όπως αποκάλυψε το Mega. Όλα άρχισαν όταν ομάδα Ολλανδών, που είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα, με συνέπεια να πιαστούν στα χέρια.

Τότε ένας 19χρονος και ένας 27χρονος, επίσης από την Ολλανδία, που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να χωρίσουν τα άτομα τα οποία είχαν εμπλακεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντί όμως να καταφέρουν να τους χωρίσουν, δέχτηκαν τα άγρια χτυπήματά τους. Ο 19χρονος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δέχτηκε κλωτσιές στο κεφάλι, με συνέπεια να βρεθεί στη μέση του δρόμου χωρίς τις αισθήσεις του.

Εργαζόμενοι σε νυχτερινά καταστήματα της περιοχής έτρεξαν προκειμένου να ακινητοποιήσουν τους δράστες.

Ο ένας από τους δύο νεαρούς που ξυλοκοπήθηκε, κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου. Οι αστυνομικοί μέσα από καταθέσεις και από το υλικό από κάμερες καταστημάτων και κινητών τηλεφώνων κατάφεραν και ταυτοποίησαν τέσσερα νεαρά άτομα, και στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ