Κοινωνία

Κέρκυρα: Oργάνωσε ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ με δράστες ανήλικούς

Μία 56χρονη Κερκυραία φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της ληστείας που έγινε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην Αχαράβη, στην Β. Κέρκυρα. Η 56χρονη χρησιμοποίησε δύο ανήλικους 14 και 15 ετών και έναν 18χρονο, όλοι αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και με την απειλή χρήσης βίας, απέσπασαν από την ταμειακή μηχανή και από χρηματοκιβώτιο ποσό 6.950 ευρώ.

Μετά από αστυνομική έρευνα οι τρεις δράστες ταυτοποίηθηκαν και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, όπως και η 56χρονη που φέρεται να είναι η ηθική αυτουργός της ληστείας, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ληστείας.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δραστών και στο αυτοκίνητο της 56χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 7.230 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα, δύο μαχαίρια με μήκος λάμας 14 και 9 εκατοστών, νάιλον γάντια και ο ρουχισμός που φορούσαν οι τρεις αλλοδαποί δράστες.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας και στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται επιπλέον δύο αλλοδαποί, γονείς των ανηλίκων δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...