Κοινωνία

Λάρισα: Χαροπαλεύει 15χρονος μετά από τροχαίο με σύγκρουση δύο μηχανών – Χωρίς δίπλωμα οι οδηγοί

Το τροχαίο τον έστειλε σε νοσοκομείο στη Λάρισα, με τους γονείς του 15χρονου να προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών…

Κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας 15χρονου μαθητή Γυμνασίου χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς, τα πρώτα 24ωρα της νοσηλείας του ανήλικου μοτοσικλετιστή σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ο 15χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ιδιαίτερα σπάνιο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις 24.00 τα μεσάνυχτα, στον δρόμο Ευαγγελισμού – Πουρναρίου και στην ευθεία μέσα στην Ελάτεια του Δήμου Τεμπών.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών, το μηχανάκι που οδηγούσε ο 15χρονος και το μηχανάκι που οδηγούσε ο 17χρονος συγχωριανός του συγκρούστηκαν, ενώ τα δύο μηχανάκια κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, από Πουρνάρι προς Ευαγγελισμό σε ευθεία της κεντρικής οδού που διασχίζει και την Ελάτεια.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο 15χρονος και ελαφρύτερα ο 17χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, οι δύο μαθητές δεν διαθέτουν άδεια οδήγησης, ενώ – όπως εκτιμάται – κατά την οδήγηση δεν φορούσαν προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ