Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση από ανήλικους στον Εύοσμο

Αστυνομικός είναι ο άνδρας που κατήγγειλε πως δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα ανηλίκων, το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 9 το βράδυ όταν ο αστυνομικός, που εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον ανήλικο γιό του, ο οποίος του ανέφερε πως έχει πέσει θύμα επίθεσης από αγνώστους στην πλατεία του Ευόσμου, πιθανότατα με σκοπό την ληστεία και ότι χρειάζεται βοήθεια.

Τότε, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο παθών, στην προσπάθειά του να φτάσει στο σημείο, την ώρα που κινείτο πεζός, δέχθηκε επίθεση κοντά στην κεντρική πλατεία από τουλάχιστον δέκα ανηλίκους, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες. Ο άνδρας πήγε μόνος του στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στη συνέχεια αποχώρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Διερχόμενοι που είδαν το περιστατικό ειδοποίησαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ατόμων. Συνολικά συνελήφθησαν έξι ανήλικοι, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, εκ των οποίων οι πέντε είναι ελληνικής καταγωγής και ο εκτός από το Ιράν.
Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στον εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Για το συμβάν διατάχθηκε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι που συνελήφθησαν αρνούνται την εμπλοκή τους στην υπόθεση ξυλοδαρμού.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Κορδελιού – Ευόσμου, ενώ οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...