Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ.: Χειροπέδες σε 6 διακινητές-Προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας παράτυπους μετανάστες

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, συνελήφθησαν την 17/18-8-2022 σε περιοχές του Έβρου, της Ροδόπης και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Ροδόπης και Ξάνθης έξι (6) διακινητές, εκ των οποίων πέντε αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά, οι έξι συλλήψεις

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι σε οικισμό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τον ημεδαπό δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...