Κοινωνία

Πάτρα: Εργαζόμενη σε νοσοκομείο έχει να δουλέψει 4 ολόκληρα χρόνια

Σταμάτησε να εργάζεται το 2018 λόγω προβλήματος υγείας ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ στη δουλειά της παρά τη λήξη των αναρρωτικών αδειών. Πληρώνεται ωστόσο κανονικά και λαμβάνει και επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Το 2018 ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αφορούσε την όρασή της. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούτο και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της, αναφέρει η εφημερίδα pelop.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «οι καλές δημόσιες σχέσεις που είχε την κάλυψαν έως σήμερα». Έτσι με το πρόσχημα του κορωνοϊού, δεν εργάστηκε καθόλου στα χρόνια της πανδημίας. Ωστόσο, κάθε μήνα λαμβάνει κανονικά το μισθό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ως αιτιολογία για τις αναρρωτικές είναι το πρόβλημα της όρασης που αντιμετωπίζει. Στη συνέχεια όμως, όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα κατάφερε και παρακολουθεί μαθήματα σε Πανεπιστημιακή Σχολή, όμως εκεί πηγαίνει αφού η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο νοσοκομείο με τους εργαζόμενους να δυσανασχετούν καθώς αναρωτιούνται αν υπάρχει κάποιος που την καλύπτει και αφού φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημά της και πληρώνεται γιατί δεν εργάζεται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...