Κοινωνία

Κωνσταντινούπολη: «Ποτάμι» το μεγάλο παζάρι από τη σφοδρή βροχόπτωση

Έντονη βροχόπτωση έκανε ποτάμι τη μεγάλη αγορά (Kapali Carsi) στο ιστορικό κέντρο της Πόλης, προκαλώντας προβλήματα σε εμπόρους, κατοίκους και περαστικούς, οι οποίοι δεν περίμεναν τα έντονα καιρικά φαινόμενα να πλήξουν τόσο έντονα το ιστορικό εμπορικό παζάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Γενική Διεύθυνση Μετεωρολογίας της Τουρκίας είχε δώσει προειδοποίηση για «κίτρινο συναγερμό» σε 17 περιοχές της Κωνσταντινούπολης. Οι βροχοπτώσεις που ξεκίνησαν από το πρωί είχαν ως συνέπεια να υπερχειλίσουν οι αποχετεύσεις και να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, ενώ οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες.

Παρά που κάποιοι ήταν προετοιμασμένοι, οι έμποροι δεν είχαν προετοιμαστεί με αποτέλεσμα να κάνουν τα πάντα ώστε να μη συμβούν χειρότερα, προσπαθώντας με σφουγγαρίστρες και σκούπες να απομακρύνουν τα νερά. Σημειώθηκαν κάποιες ζημιές σε μερικά καταστήματα, ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να τραβήξουν βίντεο την ταλαιπωρία των εμπόρων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...