Κοινωνία

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Η μαρτυρία του άνδρα που βρήκε τη Νικολέτα νεκρή

Στη φυλακή βρίσκεται πλέον ο 22χρονος Πακιστανός που σκότωσε τη φίλη του στο Περιστέρι. Η υπόθεση της 17χρονης Νικολέτας συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο με τις αρχές να ερευνούν ακόμα την κάθε λεπτομέρεια.

Στο σώμα της κοπέλας μετά τη νεκροψία – νεκροτομή βρέθηκαν μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά. Ήταν ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Πακιστανός έβαλε την παλάμη του στο στόμα του θύματος και με τα δάχτυλά του πίεζε τη μύτη της, κλείνοντας της τις αεροφόρους οδούς με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ασφυξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνθρωπος που εντόπισε την κοπέλα νεκρή φέρεται να κατέθεσε: «Ο 22χρονος δεν μου άρεσε σαν άτομο. Είχα ακούσει πως πουλάει μαύρο σε κάποιους. Μια φορά τον είχα δει να έχει 15 σακουλάκια και να τα πουλάει σε πελάτες. Δεν ήθελα να κάνω παρέα μαζί του. Μάλιστα, πριν μία εβδομάδα, μου είχε πει η αδερφή της ότι είχε χτυπήσει τη Νικολέτα. Μόλις μπήκα μέσα στο σπίτι είδα τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά, αλλά την πόρτα του υπνοδωματίου κλειστή. Την άνοιξα και μπήκα στο σαλόνι. Εκεί ήταν το κρεβάτι της Νικολέτας»

Στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με το Star: «Πάνω στο κρεβάτι είδα τη Νικολέτα να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα. Της έπιασα το δεξί χέρι, αλλά κατάλαβα ότι δεν έχει σφυγμό και πως έχει πεθάνει. Μου έκανε εντύπωση ότι έλειπε η βαλίτσα από το δωμάτιο. Η ντουλάπα ήταν ανοιχτή και τα ρούχα μπερδεμένα και πεταμένα». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...