Κοινωνία

Άρτα: «Ο 29χρονος πήγε να πνίξει τη σύζυγό του πριν λίγο καιρό»

Να πνίξει τη σύζυγό του είχε επιχειρήσει ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πεθερό του στην Άρτα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 36χρονης. Ο δράστης της δολοφονίας, από τη δική του μεριά, υποστηρίζει ότι δεν κακοποιούσε τη γυναίκα του, αλλά και ότι δεν πυροβόλησε προς το μέρος της.

Ο Δημήτρης Λαμπράκης, δικηγόρος της 36χρονης, κατήγγειλε ότι ο 29χρονος είχε επιτεθεί στην πρώην σύζυγό του (αφού έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και λίγο καιρό) μπροστά στον δίχρονο γιο τους.

«Στη μικρή επαφή που είχα με τον νυν κατηγορούμενο, μου έδωσε την εντύπωση ενός χειριστικού και δύσκολου ανθρώπου. Προ λίγου χρόνου είχε επιτεθεί στην ίδια εντός της οικίας της και μπροστά στο παιδί είχε περισφίξει τον λαιμό της, το οποίο όμως δεν είχε καταγγείλει ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λαμπράκης, δικηγόρος της 36χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό ήταν που αποτέλεσε την αιτία που η επικοινωνία του δράστη με το 2χρονο παιδί του θα γινόταν στην οικία της μητέρας παρουσίας της ίδιας και ενός ακόμη ανθρώπου για λόγους ασφαλείας», πρόσθεσε ο κ. Λαμπράκης.

«Είχαμε θέματα μεταξύ μας. Ο γάμος μας διαλύθηκε γιατί έμπαιναν ανάμεσά μας διαρκώς οι συγγενείς της. Μετά το διαζύγιο με έβριζαν, δεν μου επέτρεπαν να βλέπω καθόλου το παιδί και το έστρεφαν εναντίον μου», φέρεται να ισχυρίστηκε από την πλευρά του ο 29χρονος.

Γιατί πυροβόλησε κατά του πεθερού του

Σύμφωνα με τον 29χρονο, ο πεθερός του τον πρόσβαλε και γι’ αυτό τον πυροβόλησε. «Πήγα στο σπίτι τους για να δω το παιδί μου. Η πρώην σύζυγός μου δεν με άφηνε να το δω και φώναξε και τον πατέρα της στην αυλή. Αυτός άρχισε να με βρίζει και να με προσβάλλει. Μου «γυάλισε» το μάτι, θόλωσα. Αμέσως μετά έφυγα για το βουνό και πέταξα το όπλο σε έναν γκρεμό», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 29χρονος, σύμφωνα με τον Alpha.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο 29χρονος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Τετάρτη μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ