Κοινωνία

Αύγουστος στην Aθήνα: «Φωτιά» οι τιμές στις οργανωμένες παραλίες

Οι τιμές της εισόδου και των υπόλοιπων παροχών διαφοροποιούνται από παραλία σε παραλία, ανάλογα με τις υπηρεσίες και την περιοχή ωστόσο το συνολικό κόστος είναι σε κάθε περίπτωση αυξημένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι τιμές:

Στη Γαλάζια Ακτή στην παραλία του Σχοινιά, τις καθημερινές η είσοδος είναι δωρεάν με ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο 3 ευρώ και η ξαπλώστρα χρεώνεται 2 ευρώ. Τα Σαββατοκύριακα και αργίες η είσοδος είναι 3 ευρώ, για εφήβους 1,5 ευρώ ενώ η ξαπλώστρα κοστίζει από 5 έως 7 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Άλιμο και την Ακτή του Ήλιου η γενική είσοδος από Δευτέρα έως και Παρασκευή είναι στα 6 ευρώ. Μειωμένη είναι η είσοδος για ανέργους και ηλικιωμένους καθώς και για τα παιδιά έως 12 ετών. Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες η τιμή ανεβαίνει για τη γενική είσοδο στα 8 ευρώ. Από εκεί και πέρα η τιμή της ξαπλώστρας εξαρτάται από το σημείο και το μαγαζί μπροστά από το οποίο θα επιλέξει να κάτσει κάποιος, καθώς μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 22 ευρώ για 2 ξαπλώστρες και μία ομπρέλα.

Στην Ακτή Βουλιαγμένης η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ τις καθημερινές και τα 15 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Μειωμένη είναι η είσοδος για ανέργους και ηλικιωμένους καθώς και για τα παιδιά έως 12 ετών. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα και για ηλεκτρονική κράτηση ξαπλώστρας με την οποία παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ καθώς και φύλαξη τιμαλφών. Εκεί οι τιμές ανεβαίνουν περαιτέρω.

Στο Varkiza Resort στην ακτή Βάρκιζας τις καθημερινές οι ξαπλώστρα είναι δωρεάν με γενική είσοδο στα 7,50 ευρώ και μειωμένες τιμές επίσης για παιδιά έως 12 ετών, ηλικιωμένους και φοιτητές. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο το κόστος αυξάνεται στα 8,5 ευρώ συν 10 ευρώ για το σετ ξαπλώστρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Eden Beach, Μαύρο Λιθάρι καθώς δεν υπάρχει μεν κόστος για την είσοδο ωστόσο το σετ, 2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα, τα Σαββατοκύριακα ξεκινάει από 25 ευρώ. Όσοι πάλι έχουν τη δυνατότητα για μία απόδραση τις καθημερινές, η τιμή τότε φτάνει τα 10 ευρώ.

Χωρίς χρέωση στην είσοδο είναι και η παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης. Ωστόσο για μία ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες, οι επισκέπτες θα πληρώσουν 50 ευρώ τις καθημερινές και 80 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης που κοστίζει περί τα 70 ευρώ τις καθημερινές για μία θέση εκτός της πρώτης σειράς και 140 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.

Στο Grand Beach στο Λαγονήσι, τις καθημερινές η τιμή φτάνει τα 80 ευρώ ενώ τα Σαββατοκύριακα τα 130 ευρώ. Στις παροχές περιλαμβάνονται εκτός από μία ομπρέλα και ξαπλώστρες, επιπλέον, δύο σνακ και δύο εμφιαλωμένα νερά αλλά και έξτρα υπηρεσίες (Safety box, Waiter Button, Private area).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ