Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θρίλερ στον Βοτανικό: Περαστικοί βρήκαν νεκρό άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Σοκ και πανικός στο Βοτανικό όταν περαστικός εντόπισε τυχαία πτώμα σε προχωρημένη σήψη κοντά στην οδό Ορφέως το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο περαστικός ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, αποκλείοντας την περιοχή, ενώ ειδοποιήθηκε και ιατροδικαστής.

Από την πρωτη εξέταση του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, με τις Αρχές να μιλούν για εγκληματική ενέργεια.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ο θάνατος τους άνδρα επήλθε τουλάχιστον 3 με 4 ημέρες πριν και το πτώμα εγκαταλείφθηκε απο τους δράστες στο σημείο όπου βρέθηκε, από το οποίο δεν περνά δρόμος, για να καλυφθεί το έγκλημα.

Διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων του νεκρού και για το τι ακριβώς συνέβη.

Πού στρέφονται οι έρευνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από την εξέταση που έγινε στη σορό στο σημείο όπου εντοπίστηκε διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν με την ολοκλήρωση ιατροδικαστικής εξέτασης και τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το εγκληματολογικό της ΓΑΔΑ με τις αρχικές έρευνες να επικεντρώνονται στην ταυτοποίηση της σορού.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται και οι εξαφανίσεις ανδρών που έχουν δηλωθεί το τελευταίο διάστημα.

Επίσης ερευνάται αν ο άνδρας έχασε τη ζωή του στο σημείο που βρέθηκε ή το πτώμα μεταφέρθηκε από άλλη περιοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ