Κοινωνία

Μύκονος: Συνελήφθη ο 32χρονος που χτύπησε γνωστό ξενοδόχο – Επέστρεψε μόνος στο νησί

Ο δράστης συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στην χώρα της Μυκόνου και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μέχρι τώρα ο 32χρονος δεν μιλάει και δεν συνεργάζεται ενώ είναι άγνωστο με ποιο μέσο κατάφερε να φτάσει και πάλι στο νησί καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι να επέστρεψε στη Μύκονο γιατί ήθελε να πετύχει νέο χτύπημα ενώ αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί είχε χτυπήσει τον ξενοδόχο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...