Κοινωνία

Βόλος: Σε ασφαλές περιβάλλον η 26χρονη – Κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του συντρόφου της

Σε ασφαλές περιβάλλον βρίσκεται από χθες βράδυ, μαζί με το 5χρονο παιδί της, η 26χρονη από το Βόλο, που, την περασμένη Κυριακή, απειλήθηκε με κατσαβίδι από τον 36χρονο σύντροφό της, ο οποίος καταδικάστηκε μεν, για την πράξη του, αλλά με αναστολή και αφέθηκε έτσι ελεύθερος.

Για την υπόθεση ενδιαφέρθηκε προσωπικά, η υφυπουργός δημογραφικής πολιτικής και οικογένειας, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία είχε μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία με την κοπέλα και τη διαβεβαίωσε πως από πλευράς Υπουργείου θα αναζητηθεί μόνιμη λύση για το θέμα της στέφασής, μέχρις ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα και τόσο η ίδια, όσο και ο 36χρονος αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως γνωστόν, η νεαρή μητέρα εξέφρασε κλαίγοντας, ενώπιον του Δικαστηρίου χθες, την απόγνωση και το φόβο για τη ζωή της ίδιας και του παιδιού της, στο άκουσμα της απόφασης του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, για ποινή φυλάκισης 14 μηνών, με αναστολή στον 36χρονο.

Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε σήμερα, και στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά του 36χρονου, η οποία, αναμένεται να συζητηθεί άμεσα και να εκδοθεί σχετική απαγορευτική  απόφαση να πλησιάζει την 26χρονη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...