Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ικαρία: Το πρώτο χορτοφαγικό και vegan πανηγύρι είναι γεγονός

Τα τρία πρώτα παραμένουν, η γουρουνοπούλα φεύγει και στη θέση της έρχονται vegan νοστιμιές σε ένα cruelty-free πανηγύρι με φυτοφαγικά πιάτα, το οποίο κάνει την αρχή για πιο «πράσινα» γλέντια στο αγαπημένο νησί του πανηγυριού.

Vegan προτάσεις

Κι αν πανηγύρι χωρίς σουβλάκια και γουρουνοπούλες σας φαίνεται «άνοστο», να σας πούμε ότι τις γεύσεις του έχει αναλάβει ο σεφ και καθηγητής φυτοφαγικής κουζίνας Νίκος Γαϊτάνος, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το Athens Vegan Burgers και Vegan Souvlaki,  και κάνει vegan και μη να γλείφουν τα δάχτυλά τους, ενώ αποτελεί και έναν από τους πρώτους vegan σεφ στην Ελλάδα.

Το πρώτο φυτοφαγικό και vegan πανηγύρι στην Ικαρία θα γίνει στις 12 Αυγούστου στον Σταύλο και πέρα από τις vegan νοστιμιές, θα έχει και εξαιρετικό ικαριώτικο κρασί και φυσικά μπόλικη μουσική από τον Νίκο Φάκαρο και την ορχήστρα του, από το μεσημέρι μέχρι όσο πάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διοργάνωση γίνεται από τη φιλοζωική ομάδα «Αιθέρας και Γαία» με χορηγό την Veganact.gr και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την περίθαλψη των ζώων του συλλόγου.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ