Κοινωνία

Έξαλλος ο Νίκος Βέρτης με τον αστυνομικό έλεγχο στο μαγαζί που εμφανίζεται: «Ας μας γράψουν, ας ψάξουν αν κλέβουν κάνα σπίτι» (Βίντεο)

Ο Νίκος Βέρτης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, για τα ντεσιμπέλ του ήχου και το κάπνισμα που απαγορεύεται σε εσωτερικούς χώρους.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…», ακούγεται να λέει ο Νίκος Βέρτης από την πίστα, με τον κόσμο να τον χειροκροτά. «Ας μας γράψουν», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε συνεργάτη του και συνέχισε το τραγούδι.

Από τον εκνευρισμό του κλωτσάει πανέρια με λουλούδια πάνω στην πίστα. «Δεν μπορώ το άδικο ρε γα@@το» σημειώνει ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το makthes.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...