Κοινωνία

Κρήτη: Απίστευτο! Έπεσε πάνω σε κουτί με κάλυκες βλημάτων, ενώ κολυμπούσε σε παραλία

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας λουόμενος σε παραλία της Κρήτης,όταν έπεσε πάνω σε ένα  σιδερένιο στρατιωτικό κουτί την ώρα που κολυμπούσε!

Σύμφωνα με το ekriti.gr, το εύρημα εντοπίστηκε  στην παραλία της Παχειάς Άμμου. Έκπληκτος ο άνδρας το ανέσυρε στη στεριά και ανοίγοντάς το με προσοχή διαπίστωσε ότι είχε μέσα κάλυκες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως εκτιμάται, πρόκειται για κάλυκες βλημάτων από πυροβόλο Rheinmetall 20mm και το πιο πιθανόν είναι να έπεσαν από διερχόμενο πλοίο, μετά την εκτέλεση των βολών.

Αρχικά, ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Παχειάς Άμμου, κ. Γιώργος Ραπάνης, και στη συνέχεια το λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου,άνδρες του οποίου περισυνέλεξαν το κουτί μεταφέροντάς το στην υπηρεσία τους για περαιτέρω εξέταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...