Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Περιστέρι: Προθεσμία για αύριο πήρε ο 22χρονος Πακιστανός που σκότωσε τη Νικολέττα

Ο 22χρονος μετήχθη σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και μέσω του συνηγόρου του ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή, έτσι ώστε και να απαντήσει στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας εκτίμησε ότι αύριο η δικαιοσύνη μετά την απολογία του 22χρονου θα δείξει ότι η ποινή είναι η προσωρινή κράτηση και έπειτα στο δικαστήριο η ισόβια «για αυτόν τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της Νικολέττας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η δήλωση του δικηγόρου της οικογένεια της 17χρονης, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου: «Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υπεράσπιση της κατηγορίας εναντίον του ανθρωπόμορφου τέρατος που στέρησε τη ζωή της Νικολέττας, της 17χρονης που δεν πρόλαβε να ζήσει καθόλου χαρές της ζωής, αλλά μόνο τις λύπες από 11 χρόνων που είχε τις περιπέτειες στην προσωπική της ζωή. Ο αντίδικος που είναι αυτεπάγγελτος δικηγόρος ζήτησε να λάβει προθεσμία εκτός της πρώτης η οποία ελήφθη πριν δυο ημέρες για την αυριανή μέρα προκειμένου να απολογηθεί ο πελάτης του. Πιστεύω ότι αύριο η δικαιοσύνη μετά την απολογία θα δείξει ότι η ποινή είναι πρώτον η προσωρινή κράτηση και έπειτα στο δικαστήριο η ισόβια για αυτόν τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της Νικολέττα.

Το κλίμα στην οικογένεια της άτυχης Νικολέττας είναι πολύ βαρύ, είναι ένας τεράστιος πόνος και από την πλευρά του πατέρα και από την πλευρά της μητέρας. Η σύλληψη του είναι μια σταγόνα παρηγοριάς γι' αυτούς τους ανθρώπους. Ήθελαν να έρθουν και να συναντήσουν τον δολοφόνο της κόρης τους δεν ήταν όμως εφικτό. Η οργή του πατέρα είναι τεράστια και θα ήθελε να τον συναντήσει και είχε αυτή την πρόθεση, όπως και της μητέρας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν άλλα τρία παιδιά και πρέπει να σταθούν στα πόδια τους για να μπορέσουν να τα μεγαλώσουν. Ο θυμός τους, η τεράστια οργή τους γι αυτό τον άνθρωπο και ένα μεγάλο γιατί συνοδεύει τις σκέψεις τους καθημερινά».

Δείτε τα βίντεο από το protothema


Πάντως, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέττας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν επέλθει ο θάνατός της.

Κατά τις δικαστικές αρχές, η μεθοδικότητα που επέδειξε μετά την αποτρόπαια πράξη του, επιβεβαιώνει ότι ο έδρασε ψυχρά και οργανωμένα. Οι ενέργειες και μετά την πράξη του δεν δηλώνουν ταραχή, συντριβή ή μετάνοια για την αποτρόπαια δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα της δολοφονίας, δεν έχασε ούτε λεπτό και αμέσως έσπευσε να εξαφανιστεί και να επιχειρήσει να αποχωρήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλλαβαν στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, από όπου φαίνεται πως επεδίωκε να βρεθεί στην Κεντρική Ευρώπη μαζί με άλλους παράτυπους μετανάστες, ότι σκότωσε τη Νικολέττα μετά από καυγά που είχαν.

Κατά τις δικαστικές αρχές, η μεθοδικότητα που επέδειξε μετά την αποτρόπαια πράξη του, επιβεβαιώνει πως ο αλλοδαπός, ο βίος του οποίου ελέγχεται επισταμένως από τις αρχές, έδρασε ψυχρά και οργανωμένα. Οι ενέργειες του δεν δηλώνουν ταραχή, συντριβή ή μετάνοια για την αποτρόπαια δολοφονία, φαίνεται να του καταλογίζει η Δικαιοσύνη.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τα στοιχεία των Αστυνομικών, το επίμαχο απόγευμα δεν έχασε ούτε λεπτό και αμέσως μετά το έγκλημα έσπευσε να εξαφανιστεί και να αποχωρήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε από τη χώρα.
 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...