Κοινωνία

Κρήτη: Θύμα απάτης έπεσε επιχειρηματίας – Του απέσπασαν 12.000 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 59χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Ηράκλειο δέχθηκε προ ημερών ένα τηλέφωνο από κάποιον άνδρα που ήθελε να ενοικιάσει ένα όχημα.

Μετά από τις απαραίτητες πληροφορίες ο άγνωστος άνδρας του είπε ότι θα του δώσει μία προκαταβολή και τον έπεισε να ακολουθήσει κάποιες οδηγίες που υπήρχαν σε ένα λινκ που του έστειλε προκειμένου να παραλάβει τα χρήματα.

Ο 59χονος έπεσε στην παγίδα του επιτήδειου και μόλις έκανε ό,τι του ζητούσε ο τραπεζικός του λογαριασμός άρχισε να μειώνεται.

Χθες μάλιστα διαπίστωσε πως είχαν κάνει… φτερά συνολικά 12.000 ευρώ.

Ο 59χρονος μόλις αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το γεγονός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται