Κοινωνία

Σύμη: "Λαμπόγυαλο" τα έκαναν Μυκονιάτες επιχειρηματίες σε μεγάλο γλέντι

Απίστευτες εικόνες από τη Σύμη. Παρέα επιχειρηματιών από τη Μύκονο διασκέδασε μέχρι τελικής πτώσης σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού. Έσπασαν χιλιάδες πιάτα, διέλυσαν τραπέζια και καρέκλες και... έβαλαν «φωτιά» στο μαγαζί.

Συγκεκριμένα, ένα απίστευτο γλέντι «έστησε» χθες το βράδυ ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Μυκόνου στην ακριτική Σύμη για τα γενέθλια της γυναίκας του. Μαζί με τους «υψηλούς» του προσκεκλημένους διασκέδασαν σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού, η οποία φημίζεται για τις εντυπωσιακές ελληνικές βραδιές που διοργανώνει με κύριο χαρακτηριστικό το «σπάσιμο» χιλιάδων πιάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μυκονιάτες καλεσμένοι που έχουν στo νησί των ανέμων ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια - Beach Bar - συναυλιακό χώρο διασκέδασαν με την ψυχή τους, δίνοντας στην ακριτική Σύμη τα «εύσημα» για την υψηλής ποιότητας διασκέδαση που προσφέρει στους υψηλούς προσκεκλημένους της.

Δείτε τα βίντεο του iefimerida.gr από το απίστευτο γλέντι στη Σύμη:

https://youtu.be/nliXRuZ3AvMhttps://youtu.be/HIYRWlCwrJE

Βεγγαλικά «στόλισαν» το λιμάνι του νησιού, ενώ κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το κέφι χτύπησε κόκκινο άρχισε το σπάσιμο των πιάτων, η…καταστροφή των τραπεζοκαθισμάτων αλλά και ο…πυρπολισμός τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανάμεσα στους καλεσμένους το γνωστού επιχειρηματία και της συζύγου του, εφοπλιστές, μέλη του διεθνούς jet set και επιχειρηματίες. Όσο για τον λογαριασμό; Αν και σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ, το γεγονός δεν πτόησε τους διοργανωτές οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας, καθώς αν και Μυκονιάτες ενθουσιάστηκαν με την ποιότητα της διασκέδασης στην ακριτική Σύμη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...