Κοινωνία

Ήπειρος: Έφτασε το μεγάλο κύμα τουριστών του Αυγούστου

Το μεγάλο κύμα τουριστών του Αυγούστου έφτασε και στην Ήπειρο. Χιλιάδες επισκέπτες κατακλύζουν τις παραλίες του Ιονίου αλλά και τα ορεινά θέρετρα της Πίνδου και των Τζουμέρκων, σύμφωνα με την ερτ.

Η πληρότητα των καταλυμάτων αγγίζει το απόλυτο και οι κρατήσεις εκτείνονται ως το τέλος Οκτωβρίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πτήσεις στο αεροδρόμιο του Άκτιου είναι αυξημένες κατά περίπου 25% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019 και οι εκτιμήσεις των επιχειρηματιών του κλάδου κάνουν λόγο για την επίτευξη νέου ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...