Κοινωνία

Πισπιρίγκου: Γενέθλια πίσω από τα κάγκελα – Η «διαβολική» σύμπτωση και οι επισκέψεις στον Κορυδαλλό

Τα γενέθλια της είχε την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται –μετά και τις νέες διώξεις– για τον θάνατο των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλενας και Ίριδας.

Η κατηγορούμενη μητέρα, η οποία εχθές είχε και την γιορτή της, πέρασε τις δυο αυτές ημέρες πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μάλιστα, έχει γενέθλια την ίδια μέρα που είχε γενέθλια και η κόρη της, Μαλένα, αλλά έπαψε να τα γιορτάζει -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- απ’ τη μέρα που η μικρή Μαλένα έφυγε απ’ τη ζωή.

Δείτε τη φωτογραφία του TLIFE

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr σήμερα την Ρούλα Πισπιρίγκου επισκέφθηκαν στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού η οικογένεια της, με τη ψυχολογία της 34χρονης κατηγορουμένης να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη λόγω και της ημέρας.

Κατά την επιστροφή στην Πάτρα τα μέλη της οικογένειας τέλεσαν τρισάγιο στον τάφο της Μαλένας.

Όπως προκύπτει από αναρτήσεις της στο παρελθόν, κάθε φορά που που ερχόταν η ημέρα γενεθλίων της μικρής Μαλένας, η Ρούλα μοιραζόταν διάφορες σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, ενώ εκεί είχε δηλώσει πως μετά τον θάνατο της Μαλένας, επέλεξε να μην γιορτάσουν ξανά και τα δικά της γενέθλια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...