Κοινωνία

Ρέθυμνο: Μια σύλληψη για πυρκαγιά και 4 πρόστιμα από την Πυροσβετική

Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Ρεθύμνου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού σε αγροτική έκταση στην Τοπικής Κοινότητας Μαρουλάς του δήμου Ρεθύμνης. Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Επίσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε στην επιβολή 4 διοικητικών προστίμων



Αναλυτικά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Επιβλήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου,  διοικητικό πρόστιμο σε άνδρα για πέταμα  αναμμένου τσιγάρου στο Αμπελάκι Ρεθύμνου, , από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου.

Για χρήση φορητής ψησταριάς, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου, στην Τ.Κ. Ροδάκινου Ρεθύμνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για εκτέλεση θερμών εργασιών, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο στην περιοχή Βιολί Χαράκι Ρεθύμνου, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου.

Τέλος διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου, για εκτέλεση θερμών εργασιών στην Τ.Κ. Γένη του Δήμου Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ