Κοινωνία

Πέθανε τελικά το 3χρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο "Αγλαΐα Κυριακού"

 

Κατέληξε, δυστυχώς, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», το τρίχρονο κοριτσάκι, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση και νοσούσε από κορονοϊό.

Στη νεκροψία – νεκροτομή, η οποία αναμένεται να διενεργηθεί στο άψυχο κορμάκι του 3χρονου κοριτσιού, που κατέληξε στην μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου παίδων της Αθήνας “Αγλαϊα Κυριακού”, έχουν αποθέσει πλέον όλες τις ελπίδες τους οι γιατροί του ιδρύματος, προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με την αιτία της βαριάς νόσησης και του θανάτου του μικρού παιδιού.

Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι είχε νοσηλευθεί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση για ένα εικοσιτετράωρο στη ΜΕΘ του “Αγλαϊα Κυριακού”, κατέληξε σήμερα, ενώ μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή είχαν δώσει στο αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα οι γιατροί του νοσοκομείου της Ελευσίνας “Θριάσιο”, από όπου διακομίσθηκε κατεπειγόντως στο “Αγλαϊα Κυριακού”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης