Κοινωνία

«Η Νικολέττα του είπε να χωρίσουν και αυτός τη σκότωσε» λέει η μητέρα της

Μια άλλη παράμετρο  στα αίτια της τραγωδίας στο Περιστέρι με τον θάνατο της 17χρονης Νικολέττας θέτουν οι δηλώσεις της μητέρας της αλλά και τα δεκάδες απειλητικά μηνύματα του Πακιστανού συντρόφου της που φέρεται να εντόπισε η Αστυνομία στο κινητό της.

Όπως επεσήμανε η μητέρα της 17χρονης, η Νικολέττα δέχονταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφο της και αποκάλυψε ότι πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέττας ανέφερε ότι «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο». Συνεχίζοντας δεν κρύβει την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».
 

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».

Δεκάδες απειλητικά μηνύματα

Δεκάδες απειλητικά μηνύματα φαίνεται πως είχε δεχθεί στο κινητό της τηλέφωνο από τον 22χρονο σύντροφό της η 17χρονη που δολοφονήθηκε. Ο 22χρονος θεωρείται βασικός ύποπτος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, αυτά τα απειλητικά μηνύματα προέκυψαν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της 17χρονης στην οποία προχώρησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Έπεται η λεπτομερέστατη εξερεύνηση των ηλεκτρονικών πειστηρίων από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μηνύματα αυτά είχαν αποσταλεί λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της και αφότου η κοπέλα ζήτησε από τον 22χρονο καταζητούμενο να χωρίσουν και να της δώσει τα πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της. Ο 22χρονος του οποίου τα ίχνη αναζητεί ακόμα η ΕΛΑΣ φαίνεται πως έγινε ιδιαίτερα επιθετικός και έστειλε απειλές, αρνούμενος να χωρίσουν.

Κρύβεται στα Βόρεια Προάστια;

Στο μεταξύ, ο άνδρας μετά το άγριο έγκλημα παραμένει άφαντος, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό. H φωτογραφία του έχει δοθεί σε όλα τα σημεία της χώρας, ενώ η Αστυνομία κάνει έρευνες σε σημεία που διέμεναν φίλοι και γνωστοί του. Ταστοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης έδειξαν εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο. Ο Πακιστάνος χρησιμοποποίησε εκτός από τα δύο του χέρια για να την πνίξει και ένα πανάκι. 

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι την Πέμπτη έγινε έφοδος της αστυνομίας στο Αιγάλεω σε σπίτι όπου ζουν Πακιστανοί, χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος φαίνεται να κρύβεται εντός Αττικής. Αρχικά είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι ήθελε να παραδοθεί αλλά από την εξέλιξη των γεγονότων αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Ο Πακιστανός έχει γεννηθεί  στις 23 Ιουλίου 2001, έχει ύψος 1,68 και το μικρό του όνομα είναι Ασάν. 

Η Νικολέττα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού

Την ίδια ώρα, σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι με τον 30χρονο σύντροφό της να είναι ο βασικός ύποπτος και να παραμένει ακόμη άφαντος.

Ο πατέρας της 17χρονης είναι απαρηγόρητος ενώ σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το τι είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια στη νεαρή κοπέλα και τον αδερφό της. «Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», λέει αρχικά ο πατέρας της μιλώντας στον ΑΝΤ1. Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι η 17χρονη και ο μεγάλος του γιος όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες. Από αυτούς ο ένας πέθανε πριν δικαστεί και οι άλλοι δύο καταδικάστηκαν σε πολυετή κάθειρξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...