Κοινωνία

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτι στο Αιγάλεω - Ψάχνουν τον δολοφόνο της 17χρονης Νικολέτας

Έφοδο σε σπίτι στην περιοχή του Αιγάλεω πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του 22χρονου Πακιστανού που αναζητείται ως ο «νούμερο ένα» ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε σπίτι όπου ζουν άντρες πακιστανικής καταγωγής στη συμβολή των οδών Κρήτης και Σουλίου. Η πληροφορία ότι εκεί μπορεί να βρίσκεται ο 22χρονος δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς οι άντρες της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι ο χώρος δεν συνδέεται με τον νεαρό που αναζητείται. Οι κάτοικοι του σπιτιού δήλωσαν στο Νewsbomb ότι δεν γνωρίζουν και δεν έχουν δει ποτέ τον καταζητούμενο.

Το αποτέλεσμα ήταν να λήξει ο συναγερμός. Η έφοδος στο Αιγάλεω, πάντως, είναι ενδεικτική της έντασης των ερευνών για τη διαλεύκανση του στυγερού εγκλήματος με θύμα την 17χρονη Νικολέτα. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 22χρονο σύντροφό της σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ έχουν δοθεί τα στοιχεία του σε όλους τους μεθοριακούς σταθμούς ελέγχου προκειμένου να μη μπορέσει να φύγει από τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πακιστανός εξαφανίστηκε μετά το έγκλημα. Το τελευταίο διάστημα συζούσε με την 17χρονη. Από το σπίτι της ανήλικης στο Περιστέρι μετέβη σε διαμέρισμα ομοεθνών του, τους οποίους ενημέρωσε ότι θα φύγει από την περιοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...