Κοινωνία

Τρεις πνιγμοί στις ελληνικές θάλασσες μέσα σε 24 ώρες - Ηλικιωμένοι τα θύματα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (04/08/2022) ένας ηλικιωμένος, από την παραλία «Ρέμβη» Καβάλας. Ο άνδρας, 90 ετών, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δεύτερος άνδρας, 81 ετών, ανασύρθηκε νωρίς το πρωί, χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα, στην παραλία «Μπανιέρες» Ναυπλίου. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο τρίτος πνιγμός σημειώθηκε στο Μαράθι του ακρωτηρίου Χανίων. Ο 79χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το Λιμενικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 79χρονος ημεδαπός, από τη θαλάσσια περιοχή «Μαράθι» ακρωτηρίου Χανίων. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Και για τις τρεις περιπτώσεις, το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση, ενώ έχει παραγγελθεί και διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι δύο διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Η πρώτη αφορά σε 69χρονη ασθενή από την Τήνο στη Σύρο και η δεύτερη σε 78χρονο από τη Νάξο και πάλι στη Σύρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...