Κοινωνία

Περιστέρι: «Η Νικολέτα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού και δεχόταν bullying» αποκαλύπτει συγκλονισμένος ο πατέρας της

Η δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας έχει σοκάρει, καθώς βρήκε ασφυκτικό θάνατο στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, με τον σύντροφό της να είναι ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα καθώς η αστυνομία δεν τον έχει εντοπίσει ακόμη.

Ο πατέρας της 17χρονης, μίλησε στον ANT1 αποκαλύπτοντας το δράμα που είχε περάσει η κόρη του σε ηλικία 11 ετών, όταν έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», λέει αρχικά ο πατέρας της Νικολέτας και αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι η κόρη του και ο μεγάλος του γιός πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16-17χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας συμπληρώνοντας ότι η Νικολέτα έφυγε για την Αθήνα «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...