Κοινωνία

Δάσος Δαδιάς: Σύλληψη αλλοδαπού άνδρα ως υπαίτιο για εμπρησμό

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο άνδρας αλλοδαπής καταγωγής συνελήφθη την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 και κατηγορείται ως υπαίτιος για εμπρησμό στη φωτιά που ξεκίνησε στην περιοχή Λάβαρα στον Έβρο.

Η Εισαγγελική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά με το παραπάνω συμβάν και αναμένονται οι νόμιμες διαδικασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής

«Συνελήφθη στις 28 Ιουλίου 2022, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Δ.Α.Ε.Ε. και της Π.Υ. Διδυμοτείχου, ένας αλλοδαπός άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού, σε δασική έκταση, στα Λάβαρα Έβρου.

 

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...
Ελληνοτουρκικά 0

Ποιο ήταν το μήνυμα Γκιουλέν: Μην υπακούσετε τον Ερντογάν αν αποπειραθεί κάτι-Σοβαρή ενόχληση στην Τουρκία με την συνέντευξη στο ελληνικό κανάλι

Σύμφωνα με τον τον Κωνσταντίνο Φίλη, Εκτελεστικό Διευθυντή Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και...