Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Σκύλος εξάρθρωσε κύκλωμα διακινητών ναρκωτικών

Ειδικότερα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν κατά την επιβίβαση επιβατών σε πλοίο με προορισμό τη Χίο και τη Μυτιλήνη και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Μπόμπερ», η 23χρονη παρέδωσε αυτοβούλως μία πλαστική συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,2 γραμμαρίων και μία πλαστική συσκευασία που περιείχε πέντε δισκία Ecstasy καθώς και έναν κόπτη - θρυμματιστή κάνναβης.

Στη συνέχεια η 23χρονη κατονόμασε σαν προμηθευτή της τον 29χρονο και ακολούθησε προκαθορισμένο ραντεβού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε η προμήθεια πέντε δισκίων Ecstasy αντί του χρηματικού ποσού των 60 ευρώ.

Ακολούθησε η σύλληψη του 29χρονου και νομότυπη έρευνα στην οικία του με τη συνδρομή του «Μπόμπερ», όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


τρεις πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 44,1 γραμμαρίων.

δύο δισκία ecstasy, χρώματος ροζ και γκρι

- μία ζυγαριά ακριβείας και

- δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν επιπλέον το χρηματικό ποσό και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας της 23χρονης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...