Κοινωνία

Λάρισα: 53χρονος πήδηξε από την ταράτσα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και σκοτώθηκε

Το συμβάν έλαβε χώρα σήμερα, Τρίτη, το πρωί όταν ο άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα, χωρίς να γίνει αντιληπτός, και πήδηξε στο κενό από ύψος περίπου 12 μέτρων, σύμφωνα με το magnisianews.gr.

Ο 53χρονος, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν τοπικός σύμβουλος στην ευρύτερη περιοχή Πτελεού, φαίνεται πως αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή.

Δεν είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους της απόφασής του. Την έρευνα έχει αναλάβει το  Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί