Κοινωνία

Σύρος: Οργή για τις φόλες που έφαγε σκύλος – «Αν σε πετύχω πουθενά.....»

Ένα ακόμη περιστατικό – από τα πολλά που έχουν καταγραφεί – σημειώθηκε τα ξημερώματα Κυριακής στο νησί της Σύρου και αφορά σε δηλητηριασμό σκύλου και παραλίγο στον θάνατό του, από φόλα. 

Το σκυλί ήταν τυχερό μες την ατυχία του, αφού είχε δίπλα του ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον αλλά και κτηνιάτρους στο νησί που το έσωσαν στο παραπέντε! «Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κόρη μου αλλά και στην κτηνίατρο Μαρίλια, που 04:00 τα ξημερώματα άφησαν τα σπίτια τους και ήρθαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν να σώσουμε αυτήν την φάτσα» λέει κάτοικος της περιοχής και συνεχίζει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μάλλον σε κάποιον ή κάποιους δεν αρέσει η παρουσία της και αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να απαλλαγή από αυτήν. Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι η κούκλα είναι εδώ και είναι ευτυχώς καλά» τονίζει στο cycladeslive.gr και στέλνει μήνυμα στον δράστη που δεν έχει εντοπιστεί:  «αν σε πετύχω πουθενά την ώρα που αφήνεις τις φόλες να είσαι σίγουρος ότι θα τις δοκιμάσεις πρώτος εσύ πρόσεχε γιατί δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή έχε μια έννοια από δω και πέρα…» Ο ιδιοκτήτης του σκύλου τόνισε ότι όλα τώρα είναι καλά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ