Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Εξάρχεια: Ένταση μεταξύ των ΜΑΤ και μερίδας πολιτών-10 προσαγωγές(βίντεο)

Σκηνικό έντασης επικρατεί αυτή την ώρα, στην περιοχή των Εξαρχείων. Πιο συγκεκριμένα πέριξ της πλατείας Εξαρχείων σημειώνονται συγκρούσεις ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και  μερίδας ατόμων που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με αφορμή την απόπειρα βιασμού γυναίκας στα Εξάρχεια, που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει χρήση χημικών καθώς και χειροβομβίσων κρότου λάμψης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν πραγματοποιηθεί 10 προσαγωγές από την αστυνομία ενώ στο σημείο βρίσκονται πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ. Παράλληλα βρίσκεται σε επιφυλακή και η «Αύρα» της ΕΛ.ΑΣ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...