νεκρό βρέφος στα σκουπίδια
Κοινωνία

Δήμος Μεσολογγίου: Ο δήμαρχος ζήτησε από τους πολίτες να κρατούν σπίτι τα σκουπίδια τους

«Συνετή διαχείριση των απορριμμάτων», ζητά από τους δημότες σύμφωνα με το agrinio.news  ο δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, παρακαλεί τους πολίτες για το επόμενο χρονικό διάστημα να μην εναποθέτουν τα απορρίμματα τους στους κάδους ώστε να μην διογκωθεί περεταίρω το πρόβλημα της αποκομιδής.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση της η δημοτική αρχή, προβαίνει στην έκκληση λόγω της εξάντλησης των ποσοτήτων απορριμμάτων που εναποθέτει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, έπειτα την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ .

Παράλληλα τελεί εν αναμονή της υπογραφής της νέας Υπουργικής απόφασης που θα επιτρέπει την μεταφορά των απορριμμάτων εκ νέου στο ΧΥΤΑ του όμορου Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν παραλείπει ο δήμος Μεσολογγίου να ευχαριστήσει τους δημότες εκ των πρότερων για την κατανόηση τους.

 

Η ανακοίνωση αυτούσια: 

«Λόγω της εξάντλησης των ποσοτήτων απορριμμάτων που εναποθέτει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, έπειτα την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ του Δήμου μας και εν αναμονή της υπογραφής της νέας Υπουργικής απόφασης που θα επιτρέπει την μεταφορά των απορριμμάτων εκ νέου στο ΧΥΤΑ του όμορου Δήμου, παρακαλούμε τους πολίτες για το επόμενο χρονικό διάστημα να μην εναποθέτουν τα απορρίμματα τους στους κάδους ώστε να μην διογκωθεί περεταίρω το πρόβλημα της αποκομιδής. Ευχαριστούμε εκ των πρότερων για την κατανόηση σας».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ