Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Άγριος καβγάς μεταξύ οικογενειών Ρομά για «απαγορευμένο» έρωτα (βίντεο)

Ένας έρωτας μεταξύ δύο νέων ανθρώπων προκάλασε άγριο επεισόδιο καβγά μεταξύ οικογενειών Ρομά στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22.00, στην περιοχή της Ανάληψης, όταν δέκα άτομα από τη μία οικογένεια κινήθηκαν απειλητικά προς το σπίτι της άλλης, κρατώντας αυτοσχέδια ρόπαλα και άλλα αντικείμενα. Φτάνοντας επί της οδού Ξενοφώντος, επικράτησε μεγάλη ένταση, ενώ λίγα λεπτά μετά επικράτησε το χάος σε ημιυπόγειο διαμέρισμα.

Δείτε το βίντεο από το protothema.gr

Η οικογένεια που δέχθηκε την επίθεση «ταμπουρώθηκε» μαζί με τα ανήλικα παιδιά μέσα στο σπίτι και όπως είπε χαρακτηριστικά ο ένας εξ αυτών κρατούσαν την εξώπορτα για να μην μπουν οι άλλοι μέσα και τους σκοτώσουν. Από τη μανία τους, οι επιτηθέμενοι έκαναν «γυαλιά καρφιά» ό,τι έβρισκαν στον άυλειο χώρο, σπάζοντας μέχρι και τα παντζούρια.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, όλα έγιναν για έναν έρωτα, ανάμεσα σε 18χρονη και 19χρονο κάτι που δυναμίτισε το κλίμα μεταξύ των δύο οικογενειών.



Αφορμή για τη διαμάχη των δύο οικογενειών, ήταν ότι η οικογένεια του 19χρονου δεν ήθελαν να παντρευτεί τη 18χρονη.  Η  οικογένεια της κοπέλας, ωστόσο, ενέκρινε τον γάμο των δύο.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλείται επεισόδιο μεταξύ τους, αφού και το απόγευμα έσπευσε η οικογένεια που επιτέθηκε στο σπίτι της άλλης, προκειμένου να έκφραση την αντίθεσή της και ακολούθησε φασαρία μικρότερης κλίμακας.



Σημειώνεται ότι μόλις έφτασαν οι ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στην οδό Ξενοφώντος, τα άτομα που προκάλεσαν το επεισόδιο είχαν αποχωρήσει και αναζητούνται από την αστυνομία.

Έξι μέλη της δεύτερης οικογένειας μετέβησαν στο Α.Τ. Τούμπας προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...